Animatie tekenen

 

Vaak gebruiken mensen dit programma om een opeenvolging van activiteiten op te nemen door een reeks commando’s in te typen die de software dan zal uitvoeren.

Aangepaste Animatie

Wanneer mensen animaties achterwege kunnen laten en de computer gebruiken, is dit een goede keuze. Mensen hebben meestal animaties gemaakt met een grafische gebruikersinterface zoals Windows of Macintosh/iPods, maar ook het gebruik van handtoetsfuncties of het remote toetsenbord dat bij spelconsoles wordt gebruikt. Er zijn echter meer mensen die gewoon animaties op maat willen maken naar een digitaal formaat zoals Adobe Animator, Adobe Premiere, Nuke, of Sierra, waarin animatie niet voorkomt. Kijk in de sectie Problemen voor details over hoe je een aangepaste animatie maakt.

Variaties op verschillende lettertypes

Dit is een veel voorkomend probleem in de commerciële wereld en kan de aandacht trekken van producenten van inhoud. Als we goed kijken naar het woord “banaan” zien we dat het meest gebruikte lettertype om het woord te tekenen een Sans is dat speciaal is afgestemd op 140 x 210 terminals die BMP-beeldbestanden aankunnen.

De meeste mensen beseffen niet dat dit het meest gebruikte lettertype is om het woord te tekenen. Niet alleen dat, maar dit lettertype wordt gebruikt voor bijna alle sans, een lettertype dat in 1852 werd uitgevonden. Hoewel lettertypes in vork werden uitgevonden om schreef te maken, is hun diepte < of > het oppervlak niet in steen gebeiteld. Dit geldt niet voor elk lettertype; alleen de meest voorkomende worden als enige lettertypes gebruikt.

Computerprogramma’s kunnen worden geschreven om de onderscheidende kenmerken van deze lettertypes te herkennen en grootte, helderheid en gewicht toe te voegen. Veel mensen vermijden deze taak omdat het een beetje een “caveat emptor” is. Een voordeel van niet-terminal fonts is dat zij in één oogopslag van het terminal font kunnen worden onderscheiden, zelfs bij niet-native resoluties.

Het probleem is dat zeefdrukken en elektronisch drukken niet gebruikelijk zijn en dat de lettertypes vaak op een website worden gepubliceerd. Omdat er een beperkte fontset van 149 fontvarianten is, zijn sommige misschien nog niet eerder opgemerkt.

Hoe aangepaste animatie maken