Auto wrappen den haag

auto wraps en carrosserie restauratie

Als u een liefhebber bent van carrosserieherstelling of een student op dat gebied, dan zijn uw behoeften exponentieel groter omdat er letterlijk duizenden carrosserie-onderdelen zijn waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen voor ruw materiaal voor reparatie of restauratie, of u kunt ervoor kiezen om voorgemonteerde kits te kopen.

De kosten van grondstoffen variĆ«ren sterk – het hangt er allemaal vanaf waar u ze koopt. Als u het ter plaatse koopt, zijn de grondstofkosten meestal goedkoper dan wanneer u het online koopt. Als u de onderdelen zelf monteert, zullen de kosten uiteraard hoger zijn.

Er zijn ook meer additieven nodig als u kiest voor de geassembleerde kit. De onderdelen voor poedercoating kunnen soms zwaarder zijn dan de onderdelen voor spuiten. Dit komt door de speciale coating die nodig is en de voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het hanteren van deze onderdelen.

Als u van plan bent het geassembleerde product te gebruiken, wat is dan het beste hechtingspercentage? Nou, dat hangt af van het type verf dat u gebruikt. Als u een niet-poreuze grondlaag gebruikt, kunt u het beste een verf kiezen die hittebestendig is.

Er is nog een andere optie – waarom niet een verf gebruiken die “ademt”? U kent die geweldige producten wel, verven die een tijdje “ademen”. Ze hebben eigenschappen die helpen de luchtvochtigheid te verminderen. De voordelen zijn talrijk – het is veel gemakkelijker schoon te maken, minder gevoelig voor UV-licht, heeft veel meer toepassingen (interieurs, enz.).

Bij het vergelijken van de kosten van verschillende coatings, is degene met het hoogste veiligheidspercentage niet altijd het beste product om te gebruiken.

Een andere manier om de kosten te drukken is door de hoeveelheid kleefstoffen te verminderen. U kunt de hoeveelheid urethaan of ander beschermingsmateriaal met de helft verminderen. Als u een lijm moet gebruiken, kies dan een “ecotrol”-lijm. Deze worden veel minder snel verkeerd aangebracht of ongebruikt, en het aanbrengen is eenvoudiger.

Polutionaries zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en zijn zeer populair onder auto-interieur reparatiewerkplaatsen en professionals. Zij worden aanbevolen voor gebruik omdat zij waterafstotend zijn maar de verf toch zijn viscositeit behoudt. Dit werkt mooi door uw bekleding een beschermlaag te geven tegen de schade die wordt aangericht door strooizout, luchtverfrissers, enz. Ook kan dit product worden gebruikt bij relatief hoge temperaturen – zelfs in delen van de auto met ultraviolette stralen, zodat de bekleding kan worden beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon.

Nu heb je de optie om een “ersion” in-liner te gebruiken die “drijft” boven je vinyllaag. Een “ersion” zal gewoonlijk niet peddelen of drijven. Gewoonlijk “drijft” het op een film van lucht.

Een “ersion” is gewoonlijk samengesteld uit een zachtere schuimkern en een dikker vliesachtig materiaal. Het is gewoonlijk samengesteld uit een combinatie van polyester en polypropyleen.

De meest gebruikte inliner is de “oplossing #2”. Het is een materiaal op basis van katoen en polypropyleen.

 

lees meer

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto

Hoe kiest u de juiste auto?