Verstelbare standaard voor MacBook Pro en MacBook Air - Apple (NL)

Omgaan met MacBook-problemen kan frustrerend zijn, maar er zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw MacBook in topconditie te houden. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u uw MacBook zelf repareren of vervangen.

Ken uw accessoires.

Bij een nieuwe MacBook heb je de volgende accessoires nodig: Je hebt een netsnoer, een enkele batterij, het toetsenborddock en een muis nodig. Er zijn nu echter opties om uit te kiezen wanneer u een MacBook koopt. U kunt een Bluetooth-toetsenbord en -muis of een toetsenborddock krijgen. Uiteindelijk heb je echter alleen een netsnoer nodig.

Zorg ervoor dat de batterij bruikbaar is.

Als je een nieuwe MacBook hebt, moet je weten dat de batterij bruikbaar is. Dit betekent dat u ervoor moet zorgen dat de batterij niet alleen maar rommel is die gewoon door uw laptop gaat en niet meer werkt. Sommige batterijen laden gewoon niet zo goed op als andere, dus kijk in uw batterijen voordat u ze koopt.

Zorg ervoor dat het toetsenbord en de muis bruikbaar zijn.

Wanneer u een computer koopt, moet u ervoor zorgen dat het toetsenbord en de muis deel uitmaken van het pakket. Dit zijn de meest onmisbare onderdelen van de MacBook, zorg er dus voor dat je ze bij je aankoop in het pakket krijgt.

Onderzoek is belangrijk.

Last but not least, je moet je onderzoek doen. Zorg ervoor dat u koopt bij een gerenommeerde verkoper die al deze essentiële upgrades en onderdelen biedt die nodig zijn om een ​​MacBook te repareren.

Vraag om hulp.

Wanneer u uw MacBook online koopt, zijn er veel experts om u te helpen. Kom vandaag nog naar onze website en we kunnen u laten zien hoe u uw problemen kunt oplossen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van MacBooks en weten wat u moet doen. Zet een opmerking in het vak om ons te laten weten als je vragen hebt.

Een jaar garantie.

Wat nog beter is, is dat een jaar garantie daadwerkelijk garandeert dat je je MacBook minimaal een jaar kunt gebruiken. Er zijn enkele MacBook-bedrijven die slechts 90 dagen garantie bieden. Als u een gebruikte MacBook koopt, kunt u waarschijnlijk ook de garantie van één jaar krijgen.

Optionele accesoires.

Sommige bedrijven verkopen veel accessoires die bij je MacBook passen. Dingen zoals draadloze toetsenborden en Wireless Extenders etc. zijn vrij essentieel. Je hebt ze nodig om je MacBook volledig te laten functioneren.

Dus kies volgens uw behoeften!

Koop niet alleen het eerste wat je ziet en denk dat het goed is. Als je niet de ruimte of het geld hebt om de dingen te kopen die je echt wilt, ga dan online en zoek naar gerelateerde producten of blader gewoon rond in je plaatselijke elektronicawinkel. Je zult de beste deals op je MacBook kunnen vinden.

Hoe u uw MacBook kunt repareren