portfolio

Ik was vroeger een kunstenaar toen ik jonger was. Ik heb echter niet echt de vaardigheden, het begrip en het talent om te proberen een modellencarrière op te bouwen. Maar ik was wel geïnteresseerd in het creatief oplossen van problemen. Ik volgde een kunstles (toen ik 11 was en hoe ze me kregen, hoewel, zelfs zonder dat ik het wist, in die tijd was ik een slecht flossend kind).

Deze les opende mijn geest en leerde me basisconcepten van creativiteit en creatieve oplossingstechnieken. Op school had ik al een 2e graad behaald. Vrije tijd en een beetje training en ik wou dat ik de vaardigheden toen terug had.

Door als kunstenaar te beginnen, begreep ik hoe de geest werkt. Ik was me bewust van het feit dat wanneer ik iets wilde toen ik met kunst bezig was, het op de een of andere manier gewoon voor mij leek te “werken”. Ik kon niet bepalen wat ik aan het doen was en waarom. Nogmaals, bewustzijn f maakte gebruik van mijn talent en deed me denken dat ik macht had over dingen die uit het niets leken te komen en die ik had kunnen beheersen. Als ik iets wil, werkt mijn geest als een kunstenaar. Het weet een situatie te creëren van gewoon vrij en moeiteloos denken over dingen die ik interessant en relevant vind. Toen ik mijn talent kon toepassen op mijn eigen creatieve projecten, kon ik niet anders dan een oplossing vinden voor de antwoorden als ze niet honderd procent eenvoudig waren. Ik had het voorrecht om met veel oplossingen te komen die ik nog nooit eerder had gezien. Wat nog belangrijker is, ik was in staat om ze terug te draaien, ze de mijne te maken!

Toen ik eenmaal mijn vaardigheden en talenten begon toe te passen, werd ik geprofiteerd van de vele projecten en notities die ik in mijn “kunstkamer” maakte. Al mijn artistieke output was nog steeds van mij en mijn kunst zou degene zijn die ik nog nooit eerder had gezien! Ik bleef op weg naar mijn doel zonder dat het werd geleerd of struikelde!

Ik was op dat moment op het hoogtepunt van mijn creatieve potentieel. Op 11-jarige leeftijd begon ik een kleine pauze te nemen van kunst. Ik heb een creatieve les gevolgd, maar kon dit soort bronnen gewoon niet aan. Ik wist dat ik creatief zou blijven, maar creatief zou vereisen dat ik mijn creativiteit heb ingehaald. Dus ik heb die les gevolgd. Hierdoor vergat ik hoe ik meer een bron van mijn dromen was geworden dan van mijn eigen vermogen om een ​​kunstwerk te maken.

Op dat moment was er weinig om me weer op weg te helpen naar mijn kunst. Ik besloot gewoon om te gaan “Trainen & Ontwikkelen”. Het was een beslissing die ouders enigszins zouden goedkeuren. Dus volgde ik een cursus bij cv-schrijvers. Hoewel het echt niet zo’n levensveranderende beslissing leek, wist ik dat cv-schrijvers de sleutel zouden zijn om veel nieuwe kansen voor mij te openen. Later gebruikte ik deze bron ook voor illustratie, video’s en drukwerk, enz. Deze bron bracht mijn nieuwe carrière van computerontwerpportfolio op gang. Mijn “Designkamer” was echter dat we niet het resultaat konden produceren dat ik voor mezelf zag creëren.

De daaropvolgende jaren hebben me veel geleerd over bedrijfsstrategie en marketing. Tijdens het proces sprak ik echter met zoveel bedrijfseigenaren dat ik vertrouwd raakte met en absoluut vertrouwd raakte met het concept van Mijn creatieve portfolio, ook bekend als Mijn bedrijf of Mijn webportfolio of gewoon Mijn portfolio. Hoewel het slechts een eendimensionaal document was, kon ik toch alles vastleggen wat ik leuk vond aan creativiteit en het op mijn eigen manier beheren. Ik ben begonnen met documentatietechnieken zoals:

Dit maakte van mij een gerespecteerd kunstenaar. Ik had in 1985 al een ruwe schets aan mijn mentor uitgebracht (voordat ik zelfs maar een visie had van wat ik wilde creëren) en hij zei dat hij het potentieel voor veel andere artiesten zag. Velen delen ook hun sterke en positieve reacties op het concept van hun eigen webportfolio.

Het technische aspect van verschillende softwarepakketten zoals MS Publisher, Quark en Adobe Creative Suite.

Effectieve structuren creëren die effectief zijn bij het samenstellen van uw webportfolio.

Beheer van de inhoud van uw webportfolio via softwareprogramma’s zoals MS Publisher (ook al hebben sommige geen DreamCreat), Quark Express en Adobe Creative Suite.

Mijn creatieve Portfolio,