Porsche detailing

Daarna brengen wij een beschermende laag aan die kooi wordt genoemd en die ook wordt gebruikt op sommige zuurstofvrije verven. Deze beschermlaag helpt de lak te beschermen tegen de zon en water en tegen alle andere elementen. Niettemin, als u de verf aanbrengt binnen de afgesloten ruimte van uw Porsche oprit, of binnen uw parkeergarage, zijn de effecten van de lucht in feite beperkt. Als u tevreden bent met het resultaat, en als de kosten passend zijn, kunt u overgaan tot de volgende stap. In deze stap zal Porsche detailing de details verwijderen die eerder niet correct werden behandeld. Het is een stap om te proberen de lak schoner te krijgen, en diverse afzettingen en verontreinigingen te verwijderen. Een kleine hoeveelheid vaniquette reiniger wordt aangebracht op de plaatsen waar de detailing niet succesvol was. Een tweede laag van dezelfde kwaliteit polish wordt aangebracht. Vervolgens wordt een derde laag aangebracht. Dit is natuurlijk om de afwerking van de auto te verbeteren. De laatste stap is om het oppervlak een premium glans te geven door Potence Free Polish.

Porsche 996 Details

De belangrijkste doelstellingen van Porsche 996 zijn het verbeteren van de functionaliteit en dynamiek, het opbouwen van een beter imago, het stellen van nieuwe normen voor de assets en het toevoegen van dynamiek. Dit alles kan 1945oubtedly worden gedetailleerd met Porsche vetwanten, wanten en microvezeldoeken. Hoe vaak u ook gebruikt, en hoe deskundig u ook bent, een reeks grondige controles is essentieel. Het is bijvoorbeeld niet geschikt om handdoeken te gebruiken die schuren, of wax kunnen verwijderen. Na elke waxbeurt worden al het vuil en de verontreinigingen verwijderd, en worden ook alle resten verwijderd.

Porsche 996 Exterior Management System

Het model definieert extra management systeem voor uw Porsche 996. Het wordt geactiveerd zodra de stand-by-tijd verstreken is, en maakt het mogelijk of onmogelijk om de auto in de verborgen zone te brengen. Als de auto bijvoorbeeld onder de schijnwerper geparkeerd staat, en de tijd is verstreken, zal dit systeem de verplaatsing van de auto naar het verborgen gebied toestaan.

Porsche 996 Onderhoudssysteem Buitenkant

Het onderhoud van de carrosserie van uw Porsche 996 maakt gebruik van een standaardsoftware. Voor de volledige configuratie van dit systeem, worden twee hoofdfuncties gegenereerd. Dit basissysteem staat niet toe dat de auto wordt afgeremd of gestopt. Dit systeem controleert en onderhoudt de toestand van de carrosserie van de Porsche 996 op de weg. Dit systeem kan ofwel de aanpassingen aanvaarden of ze controleren. Het exterieursysteem van de Porsche 996 bestaat uit zeer weinig onderdelen en systemen. Als gevolg daarvan zijn de meeste onderdelen vervangbaar door de originele uitrusting. Het enige significante verschil is met de Porsche Assist functie. Deze wordt geactiveerd op de parkeerplaats van de Porsche dealer.

Het Porsche 996 buitensysteem bestaat uit de volgende onderdelen en systemen.

1. Frontaal. Dit omvat het lichaam met de gehele doorsnede.

2. Achterkant. Dit is de carrosseriestructuur van een Porsche 996 onder de automatische versnellingsbak.

3. langs de onderkant van het achterspatbord.

4. zijwand. Dit is de achterste carrosseriestructuur.

5. Voorvloer. Het voorste deel bestaat uit de vloerpanelen en de steun onder de automatische versnellingsbak.

6. dak. dit is het dakgedeelte van een Porsche 996 waarop de kabel van de parkeerrem is aangesloten.

7. leuning zetels. De Porsche 996stuur kamer is ingesteld op kantelbare stoelen.

8. Overbrenging. Het toestel wordt automatisch in de gewenste versnelling gezet door middel van de versnellingspook in het schakelcompartiment.

9. Voorbank. Dit is de cockpit van een Porsche 996. Het vaste dak draagt bij tot een uitstekend zicht.

10. Wandtapijt. Langs de onderzijde van het achterspatbord bevindt zich een driehoekig stuk van de bagageruimte waarin de bagage en de uitrusting worden geplaatst.

11. Dakvoorzieningen. De gehele bagageruimte wordt overdekt door een met een glasvlies vernieuwbaar hoog achtercompartiment.

12. aangegeven ruimte. Aangezien de klant de gewenste configuratie opgeeft, beweegt het toestel de hele bagageruimte naar voren of naar achteren, afhankelijk van de configuratie.

Porsche 996 exterieur is briljant, maar je zult willen voorzichtig zijn en geven de beste exterieur look.

 

lees meer

Porsche detaillering Exterior Management System