De Performance Management Reporting Software wordt gebruikt om de prestaties van de applicatie, het systeem, de infrastructuur en de infrastructuur te meten en te analyseren. Het rapporteert vervolgens terug aan de gebruiker. Dit type applicatie is zeer kritisch in de systeembewakingsbusiness. Een goede monitoring van applicatie, systeem en infrastructuur gebeurt vanuit een centrale locatie.

Er zijn momenten waarop systeembewaking een uitdaging wordt. Soms wordt het moeilijk om toegang te krijgen tot de informatie vanaf verschillende locaties. Deze applicatie helpt je om een ​​aantal van deze problemen op te lossen. Het biedt u een vereenvoudigde methode voor het bewaken en analyseren van de prestaties van de systemen. Hierdoor krijgt u duidelijk inzicht in uw IT-infrastructuur en de prestaties ervan. U kunt snellere, incrementele en incrementele verbeteringen aanbrengen in de prestaties van de infrastructuur.

Bovendien kunt u soepelere netwerkbewerkingen, probleemoplossing en configuratie vergemakkelijken door middel van netwerkbewaking. Dit systeem biedt u één locatie voor wereldwijde monitoring en gezondheidsmonitoring van alle netwerkcomputers. Het vergemakkelijkt ook het herstel wanneer er een storing optreedt.

Hoe presteert dit superieure systeem? Samenvattend, op basis van de tests die worden uitgevoerd op populaire cloudgebaseerde monitoringsysteemwebsites, hebben we het volgende getest:

• Prestaties- Dit systeem is in staat om de algehele prestatie van de applicatie te meten, van de belasting tot de snelheid, en het schaalt van 1,0 tot 10,0 tot 100,0.

• Dynamisch- Deze functie geeft u bijzonder inzicht in de dynamische componenten van de applicatie. U kunt verkeersgateways tussen de applicatie en internet, load-management, monitoring en Sega identificeren.

• Prestaties: deze laag omvat de bewakingsfuncties van de infrastructuurbibliotheek, waaronder de TCP Optimizer, Data ASIC-versnelling en de Upliftment-bewaking.

• ah-unit: deze functie voert automatisch gedistribueerde piekbelastingtests uit met vaste tussenpozen.

• Toepassing: deze laag omvat de AIX, KBX en SMP. ah-unit testen gebeurt met vaste tussenpozen.

• Audio- Deze laag bevat blink-integratie, die wordt gebruikt om de release van een databaselid te testen. Als u bijvoorbeeld een latentie van milliseconden behaalt tijdens de test, betekent dit dat het systeem is geïnstalleerd met audiomonitoring.

• Binden: hiermee kunt u lokaal een VPN-tunnel maken en vervolgens alle clients aan die tunnel binden.

• Business Server: deze machines zijn geïnstalleerd met Wide Area Networking van het bedrijf. Deze apparaten worden gebruikt voor het opslaan en ontwerpen van bedrijfsinformatie. Een van de doelen voor de installatie van dit apparaat is het automatiseren van het beheer van printerimplementaties.

Er zijn eenvoudige stappen die u moet volgen om dit apparaat te implementeren. U moet beslissen of u ad-hoc- of netwerkprinters hebt. Om ad-hoc VPN te maken, moet u meerdere computers op een LAN aansluiten met behulp van software zoals LCP. Vervolgens moet u de computers configureren voor het gebruik van Ethernet of een ander soort draadloos protocol. U kunt er ook voor kiezen om USB- of SCADA-services te gebruiken.

Adhoc VPN is een eenvoudige manier om uw systeem voor het delen van documenten snel aan de gang te krijgen. Deze technologie kan een grote troef zijn en is zeer kosteneffectief.

Software voor prestatiebeheerrapportage